Vendéglátás

Gasztronómia az Európa Hajón

Gasztronómia az Európa Hajón

Büszkék vagyunk arra, hogy az Európa Hajón a legrangosabb események vendégei is méltatták konyhánkat, mely a nemzetközi és hazai konyha ízeivel minden esetben páratlan és felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújt. A fedélzeten és az Ön által választott szárazföldi helyszínen is átélheti az élményt.
Professzionális felszolgáló személyzet (akár 100 ember egyszerre!) dolgozik azon, hogy Ön ezekkel az ételekkel méltó módon kínálhassa meg vendégeit.

Modern, elegáns

stílus

10 fős asztalok + főasztal

elrendezés

Vezető Chef –  Ruprecht László

A Stílusos Vidéki Éttermiség egyik alapítója és elnöke. Több minőségi, hazai alapanyagot használó, kiváló vidéki étterem és a budapesti Európa Rendezvényiroda gasztronómiai tanácsadója.

Ruprecht László étterem-filozófiája: a farncia konya alapjaira épülő fine dining gasztronómia, a hazai kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával, a magyar hagyományokra és tradíciókra épülő gasztrokultúra ötvözése a nemzetközi trendekkel

Chéf

Executive Chef – Marina-Port Hotel és Jacht
Sous Chef – Four Seasons Hotel Gresham Palace
Executive Chef – Kastélyhotel Sasvár
Chef de Partie, Sous Chef – Kempinski Hotel Corvinus
Chief de Partie – Atrium Hyatt
Commis Chef – Hotel Alba Regia

A gasztronómia csúcsa a fedélzetén

Az Európa Catering minden kihívásra kész séfje és személyzete gond nélkül készít különböző fogásokat a speciális étrenddel rendelkezőknek, legyen szó akár glutén- vagy laktózérzékenységről. Legyen szó bármilyen különleges kívánságról, az Európa Catering konyhája rendelkezésre áll, így akár a vegetáriánusoknak sem kell éhesen távoniuk a fedélzetről. Menüajánlatainkat a saját helyszíneinken kívül a vendég által meghatározott, egyedi környezetben is gond nélkül és kifogásolhatatlan minőségben fogyaszthatja el, hiszen az Európa Catering kiemelkedő szakértelemmel gondoskodik rendezvényéről szárazföldön és vizen egyaránt.