Vendéglátás

Gasztronómia az Európa Hajón

Gasztronómia az Európa Hajón

Büszkék vagyunk arra, hogy az Európa Hajón a legrangosabb események vendégei is méltatták konyhánkat, mely a nemzetközi és hazai konyha ízeivel minden esetben páratlan és felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújt. A fedélzeten és az Ön által választott szárazföldi helyszínen is átélheti az élményt.
Professzionális felszolgáló személyzet (akár 100 ember egyszerre!) dolgozik azon, hogy Ön ezekkel az ételekkel méltó módon kínálhassa meg vendégeit.

Modern, elegáns

stílus

10 fős asztalok + főasztal

elrendezés

A gasztronómia csúcsa a fedélzetén

Az Európa Catering minden kihívásra kész séfje és személyzete gond nélkül készít különböző fogásokat a speciális étrenddel rendelkezőknek, legyen szó akár glutén- vagy laktózérzékenységről. Legyen szó bármilyen különleges kívánságról, az Európa Catering konyhája rendelkezésre áll, így akár a vegetáriánusoknak sem kell éhesen távoniuk a fedélzetről. Menüajánlatainkat a saját helyszíneinken kívül a vendég által meghatározott, egyedi környezetben is gond nélkül és kifogásolhatatlan minőségben fogyaszthatja el, hiszen az Európa Catering kiemelkedő szakértelemmel gondoskodik rendezvényéről szárazföldön és vizen egyaránt.