Európa legnagyobb rendezvényhajója az Ön szolgálatában

Élje át a hajózás monumentális élményét!

Miért az Európa? Röviden összefoglaljuk!

Az Európa hajó rendezvényirodánk ékköve, a Duna legnagyobb rendezvényhajójaként, egyedülálló méretének köszönhetően akár 1000 fő befogadására is képes a közel 1500 m2-nyi alapterületével. Ez a csodálatos, három szintes, panoráma teraszos hajó, megújult art-deco belsejével minden korszerű elvárásnak eleget tesz. A grandiózus alapterülethez egy impozáns 3 méteres belmagasság tartozik, prémium hangrendszerrel és hangosítással valamint olyan egyedi RGB világítástechnikával ami 36000 különféle féle színárnyalat megjelenítésére képes. Az Európa rendezvényhajó elegáns és stílusos alaphangulatát a mesterien öltöztethető szürke alapszín adja aminek díszítésében profi dekoratőr csapatunk hatalmas rutinnal rendelkezik. Belső, fedett terei 920 négyzetméteren várják vendégeket, fedélzeti- és panoráma teraszán pedig több mint 600 m2-en csodálhatják a Duna ezer arcát. Fedélzetünk kilátása hihetetlen élményt nyújt, hiszen a város egyetlen pontjáról sem láthatja ennyire gyönyörűnek Budapestet!

Konferencia

A kikötő elhagyása után a Duna vizén semmi sem zavarhatja a konferencia lebonyolítását. Vendégei a világörökség részévé nyilvánított panorámával találják szembe magukat.

Céges rendezvény

Az Európa Hajó fedélzete nem csak különleges környezet a céges rendezvényekhez, de olyan lehetőségeket is biztosít, amiket más rendezvényhelyszínek nem tudnak teljesíteni.

Protokoll és bál

Komolyzenei koncertek, bálok, nemzeti ünnepek, karácsonyi programok, szilveszteri mulatság, szüreti bál, gyerekprogramok, hajós események, jótékonysági bálok számára ideális helyszín.

Rendezvényhajónk nemcsak hazánk, hanem Közép-Európa legnagyobb és legfelszereltebb folyami rendezvényhajója, egyedülálló technikai és catering szolgáltatásokkal, különtermekkel, öltözőkkel, dohányzó résszel, 330 nm-es panoráma terasszal.

Egy légtérben 660 nm hasznos területtel, a felső szint két termével együtt összesen kb. 650 fő ültetett, és kb. 1000 fő állófogadásszerű ellátására alkalmas felszereléssel gazdálkodhat rendezvényén.

Modern, elegáns

stílus

3 fedélzet

étterem + különtermek + panoráma

Személyzettel együtt akár 1000 fő

befogadóképesség

10 fős asztalok + főasztal

elrendezés

Felszolgált és/vagy büfé

szerviz

Technika

prémium hang- és fénytechnika, színpad, vetítés, wifi, 3 méteres belmagasság

Esküvő az Európa Hajón

Szervezze esküvőjét az Európa Hajón! Magas szintű gasztronómia, lélegzetelállító látvány és minden egy helyen. Az esküvő szertartásának a panoráma fedélzet ad otthont.