Európa legnagyobb rendezvényhajója az Ön szolgálatában

Élje át a hajózás monumentális élményét!

Szakadjon el a parttól egy tökéletes élményért!

Az egyedülálló Európa hajó akár 1000 fő befogadására is képes. Ez a csodálatos, három szintes hajó, megújult art-deco belsőjével minden korszerű elvárásnak eleget tesz. A profi dekoratőr csapatnak köszönhetően a hajó kaméleonként változik át az adott esemény hangulatához idomulva. A modern hangrendszernek köszönhetően magas minőségű zene- és beszéd kihangosítás érhető el. Az Európa rendezvényhajó elegáns és stílusos alaphangulatát a felhasznált színek harmóniája adja. A világos színű parketta és a modern faborítás nyújt igazán exkluzív atmoszférát vendégeinknek. Az Európa rendezvényhajó több mint 1500 m2-nyi területén mindenki jól érzi magát. Belső, fedett terei 920 négyzetméteren várják vendégeket, fedélzeti- és panoráma teraszán pedig 320-320 m2-en csodálhatják a dunai látképet azok, akiket megvendégel rendezvényhajónkon. Fedélzetünk kilátása hihetetlen élményt nyújt, hiszen a város egyetlen pontjáról sem láthatja ennyire gyönyörűnek Budapestet! A felső szint két terme kívánságra VIP-helyiségnek is berendezhető. Impozáns terei és technikai felszereltsége miatt akár kormányszintű delegációk fogadására is alkalmas.

Konferencia

A kikötő elhagyása után a Duna vizén semmi sem zavarhatja a konferencia lebonyolítását. Vendégei a világörökség részévé nyilvánított panorámával találják szembe magukat.

Céges rendezvény

Az Európa Hajó fedélzete nem csak különleges környezet a céges rendezvényekhez, de olyan lehetőségeket is biztosít, amiket más rendezvényhelyszínek nem tudnak teljesíteni.

Protokoll és bál

Komolyzenei koncertek, bálok, nemzeti ünnepek, karácsonyi programok, szilveszteri mulatság, szüreti bál, gyerekprogramok, hajós események, jótékonysági bálok számára ideális helyszín.

Rendezvényhajónk nemcsak hazánk, hanem Közép-Európa legnagyobb és legfelszereltebb folyami rendezvényhajója, egyedülálló technikai és catering szolgáltatásokkal, különtermekkel, öltözőkkel, dohányzó résszel, 330 nm-es panoráma terasszal.

Egy légtérben 660 nm hasznos területtel, a felső szint két termével együtt összesen kb. 650 fő ültetett, és kb. 1000 fő állófogadásszerű ellátására alkalmas felszereléssel gazdálkodhat rendezvényén.

Modern, elegáns

stílus

3 fedélzet

étterem + különtermek + panoráma

Maximum 350 fő

befogadóképesség

10 fős asztalok + főasztal

elrendezés

Felszolgált és/vagy büfé

szerviz

Technika

hang- és fénytechnika, színpad, vetítés, wifi, légkondicionálás, fűtés

Esküvő az Európa Hajón

Szervezze esküvőjét az Európa Hajón! Magas szintű gasztronómia, lélegzetelállító látvány és minden egy helyen. Az esküvő szertartásának a panoráma fedélzet ad otthont.