Oldal kiválasztása

SVÉDASZTALOS MENÜSOROK

Menü 1

Aperitif
-Dunai Hajós pálinka válogatás, száraz
pezsgő és jeges juice vegyesen
Levesek
-Gombakrémleves, vajban
pirított kalács krutonnal
-Borjúcsorba
Előételek
-Kecskesajt padlizsán krémmel
-Citromos karotta saláta
füstölt pisztránggal
-Kacsapástétom snidlinges
tepertő krémmel
-Füstölt tarja hagymalekvárral
-Rozmaringos hátszín mustár habbal
Saláták
-Zöldsaláta háromféle öntettel
-Paradicsomsaláta zöldhagymával
és juhtúróval
-Szalonnás burgonyasaláta
Főételek
-Egészben sült sertéskaraj
sáfrányos cukkinivel
-Csirkecomb zöldfűszeres
szósszal és bükki hegyi sajttal
gratinírozva
-Vörösboros marharagu pirított
füstölt császárral
-Rakott padlizsán bazsalikomos
paradicsom szósszal
Köretek
Vargányás rizs
-Zsályás tört burgonya
-Snidlinges galuska
-Idény jellegű zöldségek
bazsalikomos vajjal
Gyümölcstál idényjelleggel
Desszertek
-Mini desszertkülönlegességek

Menü 2

Aperitif
-Dunai Hajós pálinka válogatás, száraz
pezsgő és jeges juice vegyesen
Levesek
-Kolbászos, fehérbableves
-Burgonyakrémleves petrezselyem
olajos camemberttel
Előételek
-Szárnyas máj royál bodzás
lilahagyma salátával
-Mangalica sonka tormás
karalábé krémmel
-Harcsa körözött sült paprikával
-Kézműves sajt almakompóttal
-Citrusos tepertőkrém mangalica
kolbásszal és csemege uborkasalátával
Saláták
-Szezámmagos laskagomba saláta
-Paradicsomos tésztasaláta
-Zöldsaláta háromféle öntettel
Főételek
-Lassan sült kacsacomb
szalonnás sült almával
-Fogas filé tormás fokhagyma szósszal
-Mangalicakaraj tejszínes káposztával
-Szegfűgombás sztrapacska
(szalonna nélkül)
Köretek
-Vajasburgonya püré
-Fehérboros karotta
-Zöldséges tarhonya
-Kétszínű rizs
Gyümölcstál idényjelleggel
Desszertek
-Sütemények, pohárkrémek
Európa módra

Menü 3

Aperitif
-Dunai Hajós pálinka válogatás, száraz
pezsgő és jeges juice vegyesen
Levesek
-Szarvasgulyás erdei gombákkal
-Tejfölös rozskenyérleves zöldbabbal
Előételek
-Szarvasgombás bükki
mozzarella karotta pürével
-Marinírozott harcsa pácolt
paradicsommal
-Sáfrányos csirkemell rozmaringos
kukoricakrémmel
-Borjútatár kapribogyós sült paprikával
-Kacsamáj royal feketecseresznye
lekvárral
Saláták
-Zöldsaláta palócosan
-Sopszka saláta
-Paradicsomos padlizsán
saláta füstölt sonkával
Főételek
-Lassan párolt fehérpecsenye
karamellizált gyöngyhagymával
-Fogas filé tárkonyos zeller szósszal
-Nagycenki vaddisznóragu vargányával
-Konfitált kacsacomb lilakáposzta
pürével
-Gratinírozott paradicsom kéksajttal
Köretek
-Zsályás kenyérpástétom
-Idényjellegű zöldségek
bazsalikomos vajjal
-Tejszínben sült burgonya
-Petrezselymes rizs
Gyümölcstál idényjelleggel
Desszertek
-Mini desszertek, pohárkrémek
Európa módra

Menü 4

Aperitif
-Dunai Hajós pálinka válogatás, száraz
pezsgő és jeges juice vegyesen
Levesek
-Édesvízi konyakos rákkrémleves
harcsa pástétommal
-Bárányraguleves kucsmagombával
Előételek
-Szarvasgombás libamájpástétom
almakompóttal
-Szilvásváradi füstölt pisztráng kapros
zsendicével és pisztráng kaviárral
-Angolos szarvasgerinc falatka
vargánya salátával
-Mangalicapástétom kétféle uborkával
-Pácolt rózsaszín kacsamell fügelekvárral
Saláták
-Joghurtos paradicsomsaláta
kecskesajttal
-Tökmagolajos burgonyasaláta
füstölt fürjtojással
-Zöldsaláta csípős bélszíncsíkokkal
Főételek
-Lassan sült kacsacomb hízott
kacsamájjal és borókás szederrel
-Fogasfilé zsályás haltejjel és
habos pezsgőszósszal
-Mangalicakaraj szegfűgombás
krémmártással
-Vörösboros bélszíntokány
rozmaringos borjúmiriggyel
-Juhtúrós lasagne pácolt
paradicsommal és parajjal
-Sáfrányos rizottó kézműves sajtforgáccsal
Köretek
-Gratinírozott zelleres burgonya
-Szarvasgombás spagetti
-Sült paradicsom mandulás brokkolival
-Kakukkfüves rizs
Gyümölcstál idény jelleggel
Sajttál magyar kézműves sajtokból
Desszert
-Mini torták
-Pohárkrémek
-Desszert különlegességek Európa módra

Menü 5

Aperitif
-Dunai Hajós pálinka válogatás, száraz
pezsgő és jeges juice vegyesen
Hideg falatkák
-Szarvasgombás bükki
mozzarella cukkini salátával
-Kacsamáj royal feketecseresznye
lekvárral és kaláccsal
-Harcsa körözött hal tepertővel
-Füstölt parasztsonka vargánya salátával
-Padlizsán tatár juhtúróval
Meleg falatkák
-Zsályás tanyasi csirkemell
sült paprika szósszal
-Fogas mignon gyömbéres karottával
-Zempléni vaddisznógombóc
korianderes céklával
-Juhtúros lasagne pácolt
paradicsommal és parajjal
Köretek
-Kétszínű rizs
-Lestyános burgonya
Kézműves magyar sajtok
Desszert
-Mini sütemények Európa módra

Menü 6

Aperitif
-Dunai Hajós pálinka válogatás, száraz
pezsgő és jeges juice vegyesen
Leves, pohárban
-Bloody Mary leves bazsalikom habbal
Hideg előételek
-Tatár golyócskák szardellás
vajkrémmel és pácolt paradicsommal
-Fogas pástétom édesvízi ráksalátával
-Bükki kecske camembert
bodzás lilahagyma salátával
-Hideg mangalicaszűz chilis
tepertőkrémmel
-Báránymáj zsályás padlizsánkrémmel
-Kacsa rilette ánizsos körtével
Meleg ételek
-Szarvas bélszín szarvasgombás lencsével
-Szilvásváradi pisztrángfilé
rozmaringos haltejjel
-Kacsamáj római köményes
káposzta pürével
-Mangalicapofa kucsmagombával
-Sörben párolt marhaoldalas
paradicsomos gyöngyhagymával
Kézműves sajt falatkák
Gyümölcstál idényjelleggel
Desszertek
-Mini desszertek, pohárkrémek