Felszolgált 3 fogásos menüsorok
Apertif: dunai hajós pálinka válogatás, száraz pezsgő és jeges juice vegyesen
"A" menü
Leves
Zöldborsó krémleves, menta olajjal
Főétel
Zsályás csirkemell,
parajos burgonyapürével,
sült paradicsommal
Desszert
Citrusos, hideg túrógombóc,
keksz morzsával
"B" menü
Leves
Bazsalikomos gombakrémleves,
pirított rozskenyérrel
Főétel
Egészben sült sertésszűz,
rozmaringos burgonya tournedos-al,
szalonnás sárgarépával
Desszert
Almatorta, tojáslikőr öntettel
"C" menü
Leves
Derített gulyásleves, tavaszi
zöldségekkel
Főétel
Lassan sült kacsacomb,
tejszínes burgonyával,
lila káposzta krémmel
Desszert
Somlói tortácska
"D" menü
Leves
Gulyás leves
Főétel
Egészben sült tarja, szalonna royállal,
sült paprika krémes burgonyapürével,
kakukkfüves paradicsommal
Desszert
Rákóczi túrós
"E" menü
Előétel
Tehén krémsajtos körözött, uborkával,
füstölt sonkával, házilag pácolt
paradicsommal
Főétel
Konfitált borjúcsülök, kacsamellel,
zsályás rakott burgonyával, párolt
káposztával
Desszert
Felszolgált 4 fogásos menüsorok
Apertif: dunai hajós pálinka válogatás, száraz pezsgő és jeges juice vegyesen
"A" menü
Előétel
Kecskesajt puding, házilag szárított
paradicsommal, erdélyi padlizsánkrémmel
Leves
Zsályás kelvirág krémleves,
barna kenyérpirítóssal
Főétel
Zsályával töltött csirkemell, vajas
zöldborsópürével, burgonya
tournedos-al
Desszert
Citrusos, hideg túrógombóc,
kekszmorzsával és gyümölccsel
"B" menü
Előétel
Füstölt pisztrángfilé, tormás
vargányasalátával, babér kocsonyával
Leves
Brokkoli krémleves, fürjtojással,
érlelt sajttal
Főétel
Kacsamell, gyömbéres
szalonnás
almával, zellerpürével
Desszert
Csokoládé duó, sós karamell öntettel,
gyümölccsel
"C" menü
Hideg előétel
Langyos fogas mignon, édesburgonya
tatárral, citromos algasalátával
Meleg előétel
Tésztában sült kacsamáj,
zöldségekkel
Főétel
Sertésszűz, szarvasgombás
kelvirág pürével,
szalonnás cikóriával
Desszert
Tojáslikőrös krémes, eper habbal
"D" menü
Előétel
Libamáj royál, szegfűgombával,
zöldalmával és
korianderes karottapürével
Leves
Sáfrányos zellerkrémleves,
kapros harcsa galuskával
Főétel
Borjúgerinc, vajas zöldségekkel,
rozmaringos burgonyapürével
Desszert
Csokoládé trilógia, marcipán szósszal
"E" menü
Előétel
Füstölt angolna mignon, harcsa
körözöttel, citromos koriander
kocsonyával, mentás zöldborsópürével,
pisztráng kaviárral
Leves
Vargánya consomé,
kacsamáj pudinggal
Főétel
Szarvasgerinc, szarvasgombás
zellerpürével, lencsés
borjúmirigy raguval
Desszert
Almatorta, mogyorós marcipán habbal
Felszolgált vegetáriánus menüsorok
Apertif: dunai hajós pálinka válogatás, száraz pezsgő és jeges juice vegyesen
"V1" menü
Leves
Fűszeres paradicsomleves
sajtos pirítóssal
Főétel
Bazsalikomos gomba mousseline,
parajos padlizsán cannellonival,
gyömbéres karotta pürével
Desszert
Somlói galuska kehelyben
"V2" menü
Előétel
Bazsalikomos sajt pástétom
gyömbéres karotta pürével
Leves
Tárkonyos gombakrémleves
kalács pirítóssal
Főétel
Zöldséges rizottó krokett,
rakott cukkinivel és
sült paradicsommal
Desszert
Gyümölcsös ekler fánk sós karamellel